luni, 29 ianuarie 2018

Smashbox PhotoFinish Foundation Primer Light ReviewDaca esti pasionata de machiaj cu siguranta ai auzit de brandul Smashbox si de faimoasele lor primere. In 2017 Smashbox a ajuns si pe piata din Romania si se gaseste in exlusivitate in magazinele Douglas (si online pe douglas.ro).

Gama de primele de fata Smashbox este destul de larga si cuprinde nu mai putin de 7 produse:
- Primer Radiance
- Photo Finish Foundation Pore Minimizing Primer
- Photo Finish Color Correcting Foundation Primer Blend Apricot
- Photo Finish Color Correcting Foudation Primer Adjust Green
- Photo Finish Foundation Primer SPF 20
- Photo Finish Foundation Primer Light
- Photo Finish Foundation Primer
Pe langa acestea mai exista si Photo Finish Primer Oil si Photo Finish Primer Water.

Produsul pe care l-am ales si incercat eu este Photo Finish Primer Light in varianta de 15 ml care costa 67 lei. Exista si varianta de 30 ml la pretul de 129 lei.

Este o baza de machiaj transparenta, usoara, cu o textura de gel care netezeste pielea si ajuta la o aderenta si rezistenta mai buna a fondului de ten. Se aplica dupa hidratarea in prealabil cu o crema de fata si inaintea aplicarii fondului de ten. 

Beauty adviserul din Douglas mi l-a recomandat pe acesta ca fiind potrivit unui ten uscat si tin sa ii dau dreptate. Daca pana acum chiar daca foloseam primer tot mi se descuama fata, acum nu am mai avut aceasta problema.

Voi folositi primer de fata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...