joi, 2 noiembrie 2017

Ruj albastru? NYX Liquid Suede in JetsetCu siguranta ati vazut ca in ultima perioada se poarta foarte mult rujurile in culori neconventionale:  verde, negru, albastru.
Eu, personal, nu sunt adepta trendurilor, prefer clasicul, insa de data aceasta am riscat si i-am dat o sansa rujului NYX Liquid Suede in nuanta Jetset (albastru).
Este clar ca nu este un ruj de purtat la birou sau un ruj “de toata ziua”, insa te va scoate cu siguranta din anonimat atunci cand il vei purta. 
Textura sa este catifelata, se aplica uniform dintr-un singur strat si are o rezinstenta indelungata chiar daca mananci sau bei. 
Pretul este chiar foarte bun pentru ceea ce ofera (34 lei) asa ca va sfatuiesc sa incercati macar un ruj din aceasta gama. Poate nu unul albastru daca nu vreti sa fiti asa nonconformiste, insa au si nuante de nude sau roz.Cum vi se pare acest produs? L-a mai incercat cineva? Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...