vineri, 21 octombrie 2016

From Mona with Gloss a împlinit 6 ani de activitate

Ca in fiecare an, Mona Croitoru de la From Mona With Gloss a sarbatorit cu mare fast aniversarea blogului ei. Anul acesta petrecerea a avut loc la restaurantul La Bordei pe data de 20 octombrie si am avut si eu placerea de a participa.
În cadrul evenimentului a fost lansată în avanpremieră noua colecție Remington Pro Luxe, formată din placă, uscător, ondulator conic și ondulator cu clapetă. Invitatele au fost primele care să testeze noua colecție la cornerul special amenajat, au aflat despre cea mai nouă campanie Remington în care se pot caștiga produse, vouchere de cumpărături la Victoria 46 și chiar o excursie la Paris. Iar 4 norocoase au luat acasă produsele Pro Luxe.Surprizele au continuat și la cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita unde fetele de acolo au fost indeajuns de dragute incat sa imi faca bucle in stilul Marylin Monroe, dupa cerinta mea bineinteles.


Au fost prezenti si cei de la Inglot, iar cornerul lor mi se pare ca s-a bucurat de cel mai mare succes, pentru ca era mereu coada la sedintele de machiaj.De răsfățul unghiilor s-a ocupat specialista CND de la cornerul special amenajat. Aici s-au făcut mini manichiuri, s-au descoperit tendințele de sezon in materie de unghii și invitatele au primit recomandări personalizate.
Și cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion aceasta a fost asigurată de atelierul de creație OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictură live pe tricouri și o frumoasă prezentare de modă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidență feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...