joi, 7 aprilie 2016

Sunt in #arenabloggeritelor la Chic Bazar!


In weekend-ul 16-17 aprilie 2016 are loc, la Vitantis Shopping Center, prima editie a celui cel mai mare garage sale deschis publicului larg, dedicat in totalitate iubitoarelor de fashion – Chic Bazar.

Chic Bazar se concentreaza pe vanzare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii aflate in stare buna sau foarte buna.  Timp de doua zile, pe 16 si 17 aprilie 2016, intre orele 11.00 si 20.00, la Vitantis Shopping Center se intalnesc toate fetele chic care au prea multe haine frumoase pe care nu le mai poarta. Pe mine insa o sa ma gasiti acolo doar pe data de 17 aprilie. 
In plus, o sa aveti la dispozitie cabine de proba pentru a proba tot ce va doriti inainte sa cumparati.

Cum ajungi la Chic Bazar?
Daca vii cu masina, trebuie sa stii ca accesul principal se face pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7A si ca la Vistantis vei gasi o parcare imensa. In plus, nu trebuie sa iti faci nicio grija, poti scotoci prin lucruri pana gasesti ceea ce cauti, pentru ca parcarea nu se plateste.
Daca vrei sa faci o plimbare fara masina, Vitantis Shopping Center asigura transportul catre centrul comercial prin liniile proprii de autobuze. Pentru a ajunge usor, consulta programul curselor catre Chic Bazar, aici.
Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.
Pagina de Facebook Chic Bazar


Acestea fiind spuse, cu cine ma intalnesc acolo pe 17 aprilie?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...