marți, 15 martie 2016

YVES ROCHER A LANSAT FONDUL DE TEN CUSHION

Imi doresc de prea mult timp sa incerc un fond de ten de tip cushion, dar pe piata din Romania nu se gasesc decat produse high-end de acest fel. Insa cei de la Yves Rocher mi-au citit gandurile si au lansat si ei un fond de ten cushion care costa 68 lei la pret intreg, iar acum pentru ca este la promotie costa doar 59 lei.Descrierea oficiala:

"Vă doriți un ten uniformizat, iluminat și netezit în doar câteva secunde, oriunde v-ați afla? Încercați Fondul de ten Cushion. 

Experții Cercetării Yves Rocher s-au inspirat din secretele de frumusețe ale femeilor din Coreea pentru a propune un nou fond de ten care revoluționează prin modul său de aplicare. Fondul de ten Cushion reprezintă îmbinarea extrem de practică dintre un fond de ten compact și unul fluid. Tenul este instantaneu iluminat și netezit. Textura lejeră a acestui fond de ten redă imediat strălucirea tenului, oferindu-i o acoperire optimă și permițând astfel obținerea efectului dorit. 
Avantaj: Formatul său practic pentru retușări pe parcursul zilei
Secretul formulei: Uleiul din semințe de Babassu cu proprietăți de hidratare, este extras din semințele palmierului Babassu, originar din America de Sud și Brazilia. 


Carton obținut din păduri plantate în mod responsabil.


Fără parfum, fără parabeni.
 Formulă testată sub control dermatologic. 
Fără ingrediente de origine animală"


Va tenteaza acest produs? Ati mai incercat vreun fond de ten de tipul acesta?

Un comentariu:

  1. Nu mi-a placut fond-ul de ten anterior pe care l-am achizitionat de la Yves Rocher.
    Acesta sper sa fie mai bun,poate il voi cumpara si eu pe viitor.

    RăspundețiȘtergere

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...