miercuri, 24 februarie 2016

Lansare INGLOT HD lip tint matte

Imagine preluata de pe pagina de Facebook Inglot Romania.Daca ma urmariti si pe Youtube stiti deja cat de mult imi plac produsele pentru buze de la Inglot. Ei bine, aseara (23.02.2016) au lansat noua gama HD lip tint matte care contine 10 rujuri lichide mate.Le-am testat rezistenta la evenimentul de aseara ramanand chiar surprinsa de cat de rezistente pot fi pentru ca am reusit sa le sterg de pe mana doar cu demachiant pe baza de ulei, si apoi astazi purtand nuanta 17 cam 4-5 ore timp in care am vorbit, mancat si baut si nu s-a miscat de la locul lui. Iar cand am incercat sa il sterg de pe buze cu apa micelara n-am reusit, a trebuit sa apelez tot la demachiantul bifazic. Sunt foarte placut surprinsa de aceste produse si chiar vreau cat de curand sa imi achizitionez si nuantele 13, 15 si 18.


Le puteti achizitiona deja din magazinul Inglot din Bucuresti, bd.Unirii nr.33 la pretul de 79 lei. Daca nu locuiti in Bucuresti puteti sa le comandati direct pe pagina lor de Facebook.Cum ma puteti contacta:

Youtube: https://www.youtube.com/user/aanniiee0912
Facebook: https://www.facebook.com/anamariadarlaofficial/
Instagram: https://instagram.com/anamariadarla/
Twitter: https://twitter.com/ana_maria_darla
Snapchat: anamariadarla
Mail: anamariadarla@yahoo.com

Un comentariu:

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...