vineri, 26 februarie 2016

AL DOILEA BEAUTY KIT MARIE CLAIRE


Am ratat prima editie a beauty kit-ul Marie Claire si imi pare extrem de rau pentru ca produsele pe care le-a continut au depasit cu mult pretul platit pentru intregul kit. Insa imi pare bine ca au hotarat sa scoata o noua cutiuta cu produse disponibila din data de 1 martie 2016, pretul ei fiind de 69 lei.
Descrierea oficiala a acestui beauty kit: "Un must have pentru orice fashionista. Marie Claire Beauty Kit conține cele mai bune produse de frumusețe, selectate chiar de redactorii revistei. Vrem să-ți oferim o experiență autentică, să fii în postura de beauty editor care descoperă și testează cele mai bune produse de frumusețe. De aceea am creat Marie Claire Beauty Kit, care are un preț special. Cel de-al doilea beauty kit se lansează în luna martie, cu produse special selectate pentru orice femeie. Poate servi și drept cadou de Ziua Femeii pentru persoanele dragi. O experiență glam, o descoperire a noilor trenduri. Atenție, Marie Claire Beauty Kit este în ediție limitată. Comandă-l acum."
Ce o sa contina?
Anti-Age Talasso Scrub de la Collistar (mini size: 150 g)
- tratament Anticelulită Active Pure de la Collistar (4 ml) 
- un lac de unghii Miracle Gel de la Sally Hansen (14,7 ml) 
- apa de toaleta Chloe (5 ml)
-  ulei de duș cu extract de migdale de la L'Occitane en Provence (35 ml)
-  lapte concentrat pentru fermitatea pielii de la L'Occitane en Provence (6 ml)
-  ruj True Colour Perfectly Matte de la Avon (3,6 g)
-  Big&Multiplied Mascara de la Avon (10 ml)Snapchat: anamariadarla
Mail: anamariadarla@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Este bagajul de mana suficient pentru o vacanta de 5 zile?

Pentru mine a fost suficient. Am calatorit cu avionul in luna februarie pentru ca mi-am facut un mic concediu in Bruxelles si Amsterdam. Co...